El-akupunktur

Jeg afholder kurser i El-akupunktur, i Tesla, Laser-akupunktur og avanceret øre-akupunktur

El-akupunktur kurserne er inddelt i 6 kurser, som kan tages enkeltvis efter interesse eller man kan tage dem som det passer ind i din arbejdsdag.

Kursusplan fra Aku-klinikken.dk 2019-20 – alle kurser i tidsrummmet 9.00-16.00.

Version 3: Handler om hovedpiner og migræner, stagnationer lever ild, smerter efter kraniebrud og hjernerystelse, facialis parese og fantom smerter, samt diffuse smerter. Medbring dig eget apparat – få det brugt optimalt.

Version 3 afholdes den 25. oktober 2019 kl. 9.00-16.00, tilmelding på denne mail-adresse: thies@aku-klinikken.dk

Version 4: Her handler det om Fertilitet, graviditet, fødselsproblemer, kvalmer, bækken løsninger og hvordan vi forbereder en positiv fødsel med en kombination af MA og EA. Manglende fertilitet er et udbredt problem og kan sagtens afhjælpes med en kombination af MA og EA. Personligt har jeg været med til at give mere end 370 kvinde en positiv oplevelse ved fødsler og har hjulpet mere end 250 kvinder til at blive gravide (også kvinder der har prøvet insemination, InVitro og operationer osv.) med udgangs punkt i dette kursus og det virker. Medbring dit eget apparat – få det brugt optimalt.

Version 4 afholdes den 29. november 2019 kl. 9.00-16.00, tilmelding på denne mail-adresse: thies@aku-klinikken.dk

Version 5: Her gennemgår vi kredsløbs problemer og viser 4 måder at sænke blodtrykket på, arvævs behandling, arytmier, inflammations behandling, sår afhjælpning osv.

Version 5 afholdes den 24. januar 2020 kl. 9.00-16.00, tilmelding på denne mail-adresse: thies@aku-klinikken.dk

Version 6: Her gennemgår vi problemer med fordøjelsen, gallestenskolik, træg mave, diarréer, kvalmer, halsbrand, til dette kursus vil der også være mulighed for at eleverne på forhånd sende ønsker ind om at repetere specifikke metoder, eller og have en patient med

Version 6 afholdes den 27. marts 2020 kl. 9.00-16.00, tilmelding på denne mail-adresse: thies@aku-klinikken.dk

Version 1: Her handler det om den del af bevæg-apparatet der belastes ved almindeligt arbejde, lænd, ryg, skulder, nakke og udstrålende smerter. Her kommer vi ind over skuldesmerter, nakkestivhed og smerter, ribbenssmerter, Psoas smerter, og lændesmerter.
Medbring eget apparat – få det brugt optimalt.

Version 1 afholdes den 19. juni 2020 kl. 9.00-16.00, tilmelding på denne mail-adresse: thies@aku-klinikken.dk

Version 2: El akupunktur ver. 2. Her handler det om ekstremiteterne, arme, albuer, lår, knæ, fødder og hænder. Her vises flere metoder til behandling af tennis/golf albuer, Carpaltunnel syndrom, trætheds syndrom i armene, Algo dystrofi, hofte og lår smerter, runners knee, springer knæ, læg smerter, skinnebens betændelse, hælsporer (flere metoder til behandling).

Version 2 afholdes den xx, tilmelding på denne mail-adresse: thies@aku-klinikken.dk

Kursus i YNSA:

Kursus i YNSA afholdes i starten af 2021: En fantastisk hurtig diagnose metode med flere behandlings muligheder der virker med det samme, her er det 4-5 lektioner i gennemgang af systemet og der på workshop, hvor hver elev kan med bringe hver en patient.

 

Kursus i 3 faset hånd akupunktur:

Dette kommer til at køre over 3 weekender i 2021, et fantastisk supplement til MA og/eller øreakupunkturen, her lærer du det i alle 3 fase og får et uundværligt ekstra stykke værktøj.

 


Fredage og lørdage.

Der udleveres kursusbeviser ved endt kursus. (8 lektioner/ point pr dag) Vi har frugt, vand, te og kaffe i løbet af kursus dagen. Samt en let frokost.
1 dags kurserne koster kr. 1000,00 pr. dag.
2 dages kurserne koster 2400,00 pr weekend.
Det er muligt at overnatte i vores klinik for 250,00 pr nat pr person, forhør nærmere, på klinik@aku-klinikken.dk
Der udleveres undervisning materiale på hvert kursus.

På nogle af kurserne er der begrænset deltager antallet.

Kursusbevis udstedes efter endt kursus.

Tilmelding og betaling skal ske senest 1 uge før kurset.

Kurset gennemføres ved minimum 4 deltagere og maksimum 15 deltagere, som har betalt.