Akupunktur mod angst i Haderslev

Det er både angst og depression, der med tiden vil komme ind under kategorien, som det vi kalder en folkesygdom. Dette er blandt andet fordi den optræder hos op mod hver 4. kvinde og hver 8. mand i et livsforløb. Hos AKU Klinikken bekæmper vi dette med akupunktur mod angst!

De tre hoved symptomer for både angst og depression er:

  •  Nedtrykthed
  •  Nedsat lyst og interesse
  •  Nedsat energi og/eller øget træthed

… og det er nok at have disse symptomer, for at mistænke depression, og angst er ofte en efterfølger af depression.

 

Gør brug af akupunktur mod din angst

Angst er en naturlig respons på situationer, som psyken opfatter som faretruende. Det betragtes først som en sygdoms tilstand, når angsten bliver irrationel, når den ikke er passende i forhold til det, som udløser angsten, og den gentagne gange forstyrrer personens tilværelse. Angsten kan være uden åbenbare årsager, eller den kan skyldes en bestemt situation. Der kan være en latent årsag til angsten, en oplevelse som personen har fortrængt. Angst kan være alt fra mild uro og forbi til deciderede angstanfald, hvor personen overvældes af ekstrem angst og er handlingslammet.

Ved angst har personen ofte symptomer som vejrtrækningsbesvær, hjertebanken, kvalme og spontan sveden. Personen lider som regel også af søvnproblemer.

I vestlig medicin bliver angsten ofte opdelt i fem kategorier:

  • 1. Generel angst
  • 2. social angst
  • 3. angstanfald
  • 4. tvangstanker og handlinger
  • 5. posttraumatisk stress syndrom

Få akupunktur mod angst i Haderslev, hos AKU Klinikken – Book din tid nu!

De fleste mennesker oplever fra tid til anden noget af ovenstående i større eller mindre grad. Men der er forskel på en mild angst, fordi man skal tale til en forsamling på 50 mennesker, og at blive overvældet af angst og paranoia, fordi man er i et supermarked. På samme måde er der forskel på lige at skulle tilbage og tjekke, at man har husket at låse døren, til at skulle tjekke den flere gange. Akupunkturbehandling har en god effekt på angst, idet der er punkter som beroliger psyken. Antallet af behandlinger er meget afhængig af, hvilken form for angst, der er tale om. Book en tid eller ring til Anni og få en snak om hvilken behandling du har brug for.

Book en tid

 

Akupunktur mod angst | aku klinikken