Om os

Mød behandleren

Thies Mathiasen

Jeg har arbejdet med behandlinger siden 1988 og startede egentlig klinik op i 1992 og indså at der skulle noget mere viden til så jeg startede på Kalistos instituttet i Vejle som kropsterapeut i 1993-1994. Derpå tog jeg uddannelse som Idrætsskadeterapeut ved Jan Lasota i Fredericia. Så gik uddannelsen videre som Body Correction terapeut (ved fysioterapiskolen i Århus) derud over har jeg, igennem årene, både undervist og taget diverse kurser inden for området.

I 1997 startede jeg uddannelsen som akupunktør, ved Eckhard Bick. I 1998-2000 fik jeg undervisning i TCM også ved Eckhard Bick. Senere er det blevet til uddannelser og kurser i Auriculo terapi/medicin ved Alain Cotté i Brædstrup, ECIWO, YNSA, Posturologi, Auriculo terapi/medicin. Jeg har taget adskillige kurser bl.a. i AKU2000, sports akupunktur efter amerikanske metoder ved Bryan Frank. Cupping, Elstim, TENS, bleeding osv.

Desuden underviser jeg inden for akupunktur, i specielbehandlinger og i kombinationsbehandlinger (dvs. flere forskellige terapier i én behandling), det har jeg gjort det siden 1999.