Stress behandling

Stress behandling i Haderslev – Kom af med din psykiske belastning!

Stress rammer flere og flere mennesker i det moderne og fortravlede samfund. Og tag ikke fejl: Stress kan være livstruende! De vigtigste symptomer på stress er bl.a.: Anspændthed, voldsom utålmodighed, søvnløshed, angst, koncentrationsproblemer og rygsmerter. Stress kan ofte behandles effektivt med akupunktur. Vi behandler de områder, der er i ubalance, og dermed giver vi din krop ressourcer til at bekæmpe den stress, der slider på dig.

Resultaterne af behandling med akupunktur mod stress og relaterede sygdomme er gode. Som behandler kan vi undersøge dig på betryggende vis og udstikke en behandlingsplan. Kontakt os og bestil en tid.

Begrebet stress betegner en legemlig eller psykisk belastning. Kortvarig stress kan være nyttig, mens langvarig stress kan medføre alvorlig risiko for udvikling af livstruende sygdomme. Det hænger blandt andet sammen med udskillelsen af især adrenalin og kortisol. Det er dokumenteret at langvarig stress kan skade hjertet og kredsløbet (adrenalinet), og der er øget risiko for alvorlige infektionssygdomme og kræft (kortisolen). Der er også fundet sammenhæng mellem stress og f.eks. knogleskørhed og gammelmandssukkersyge. En hektisk hverdag med mange gøremål og ønsker om et perfekt liv, kan give frustration, irritabilitet og afmagt.

Kan du ikke magte hverdagen? Kontakt Anni og hør om mulighederne for behandling.

Book en tid

Stress behandling | Stress behandling i Haderslev